Хіти тижня. Перукарня, їдальня і позолота: Фотоекскурсія Адміністрацією президента

Президент Володимир Зеленський організував велику екскурсію для журналістів будівлею Адміністрації президента на Банковій.

Фотографії з будівлі АП опублікувала Українська правда, передають Патріоти України.

Зазначається, що на 5 і 6 поверхах АП побувати представникам преси не вдалося. Працівники Банкової пояснили, що “там тільки кабінети радників і нічого цікавого”. Так само їм не показали вже відомий спортзал, де тренується президент разом з головою АП.

Екскурсія розпочалася з першого поверху. Тут встановлені металеві рамки і сканер, розташовані великий зал для брифінгів та кімната для закритих зустрічей з журналістами, також є гардероб і медпункт.

На другому поверсі – зал державних заходів.

Вхід у зал держзаходів
Стіл, за яким проводять засідання РНБО
Кімната для спілкування з журналістами “не під запис”
На другому поверсі також розташований великий кабінет глави Адміністрації президента Андрія Богдана. У коридорі на шляху до його кабінету на стінах висять великі фотографії українських військових.

Крім Богдана на цьому ж поверсі робоче місце має перший помічник президента Сергій Шефір.

Третій поверх – це кабінетна зона Банкової. Тут працюють перший заступник голови АП Сергій Трофімов та інші заступники Богдана – Кирило Тимошенко і Юрій Костюк.

Кабінет Кирила Тимошенка
Четвертий – президентський поверх. Тут є чотири зали для переговорів і кабінет президента.
Так званий “рожевий зал” для політичних переговорів
Зал “ялинка”, де проходять апаратні наради з департаментами
Зал для міжнародних переговорів
Кабінет президента
У сусідньому приміщенні знаходиться їдальня і перукарня.

Меню АП
Їдальня
Ціни на послуги перукарні АП

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...