Хіти тижня. Пес виріс у компанії котів і вважає, що він один з них: Мережу підірвали фото розваг "нетипового" улюбленця

Пес Мако виріс в притулку в компанії покинутих кішок, і після того, як його забрала сім'я, він продовжує дивувати всіх своїми вчинкам, передають Патріоти України.

"Коли ми пішли в притулок, він притулився спиною до клітки, тому ми почали гладити його, він озирнувся через плече і подивився прямо в очі, і ми просто закохалися в маленького хлопця", - розповіла його нова господиня Бетані Кастіллер.

За її словами, вони сподівалися взяти собаку, яка буде жити із кішками вдома, і в притулку їх запевнили, що Мако підійде - пес думає, що він кіт. Всі його улюблені заняття - це класичні котячі заняття. Він не гавкає, любить ласощі для кішок і обожнює сидіти на шафах.

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...