Для приготування вишневого лікеру беруть стиглі ягоди вишні, причому разом з кісточкою. Зверніть увагу на те, що при настоюванні ядро кісточки дарує напою гіркуватий присмак, що нагадує аромат мигдальних горіхів, повідомляють Патріоти України.
Склад: вишня 3 кг; цукор 2 кг; горілка 1 літр
Приготування:
Відбираємо найбільш смачні і зрілі ягоди. Миємо і перебираємо - зіпсованих ягід не повинно бути.
Засипаємо в 3 літрову банку. Зверху засипаємо 1 кг. цукру і виливаємо половину горілки. Даємо майбутньому лікеру настоятися протягом 6-7 днів, щодня струшуємо вміст банки.
Після закінчення часу фільтруємо і додаємо горілку, що залишилася, і цукор, злегка підігріваємо, щоб цукор розчинився.
Фільтруємо вишневий лікер до прозорості, можна використовувати шар вати.
Лікеру після фільтрації треба дати настоятись ще добу, після чого вишневий лікер, приготовлений у домашніх умовах, готовий! Розлийте його у пляшки і щільно закоркуйте.
Примітка: якщо берете більше вишні - збільшуйте всі складові пропорційно.
Українська письменниця Катя Бльостка, яка живе у США, 25 квітня у Facebook розповіла історію про 17-річного росіянина на ім'я Курбан із Сан-Дієго, який після 18-річчя мріє повернутися до країни-агресора РФ, щоб піти на війну проти України, передають Па...
Колишній воротар лондонського Челсі Ніколя Тіє вирішив завершити футбольну кар'єру в 24 роки і приєднатися до французької армії, передають Патріоти України. Уже ексфутболіст вступив до 1-го парашутно-гусарського полку, броньованого кавалерійського підр...