Хіти тижня. "П'яний баран, що мчить навпростець": Охлобистін облив брудом Михайла Єфремова

Одіозний актор і священик навіть приплів Володимира Путіна та Євромайдан до ДТП за участю Єфремова.

Іван Охлобистін. Фото: скріншот з відео.

Російський актор і священик Іван Охлобистін у ВКонтакте несподівано вибухнув незвичайним постом, в якому розкритикував Михайла Єфремова і оголосив, що в ДТП помер не тільки Сергій Захаров, але і Михайло Єфремов, передають Патріоти України.

Росіянин пояснив свою метафізично забарвлену заяву, і навіть приплів Володимира Путіна. Охлобистін назвав Єфремова "загубленою вівцею" та "п'яним бараном". "Міша не благочестивий розбійник і тим паче не Христос. Міша - загублена вівця, точніше - п'яний баран, що мчить навпростець. Парадокс полягає в тому, що саме таким його і любили останнім часом, саме таким захоплювалися. Ах як він Путіна пропісочив! Який гусар! І п'є, як ми з тобою Коля! Ну, мужик! Нічого не боїться! Мільйони переглядів.", — зазначив він.

Про цю любов, на думку одіозного актора, свідчать лайки під відео з виступами Єфремова, де він критикує Путіна. "Ми самі засудили Єфремова. Ми пожинаємо плоди нашої духовної невлаштованості", — написав Охлобистін.

На його думку, на телебаченні багато "вульгарщини", але, тим не менш, у каналів залишаються високі рейтинги. Одну з ролей у цьому "шапіто" грав Єфремов, і робив він це так самозабутньо, що "втратив здоровий глузд, здоров'я, свободу і ступив однією ногою у пекло", йдеться в пості.

"Що за фактом: загинула людина, ні, загинуло дві людини — Сергій і Михайло. Невинна жертва і кончена людина", — написав Охлобистін.

Він підкреслив, що в обох залишилися сім'ї, які не повинні постраждати від розпалюваної ненависті. "Вони жертви. І ті, і інші. Їм потрібен мир і любов, а не хайп на крові", — додає Охлобистін.

З історії він виніс кілька висновків - нібито у всіх проблемах винні "ігри верхівок", і що потрібно звернутися до моральних цінностей - бажано в його парафії, звичайно. А у фіналі Охлобистін не зміг не приплести Україну, вкотре непривабливо відгукуючись про українців і події Революції Гідності в 2014 році.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...