Хіти тижня. Під час перегляду порносайту мати знайшла свою зниклу доньку

Дівчинка близько року перебувала в розшуку.

У США мати побачила свою зниклу 15-річну доньку на сайті для дорослих Pornhub. Дівчинка приблизно рік перебувала в розшуку, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Мати заявила до поліції, коли побачила фото й відео своєї дитини в мережі. Пізніше правоохоронці знайшли майже 60 роликів, які були опубліковані на різних порносайтах. Під час розслідування одного з чоловіків, який брав участь у зйомках, впізнали як людину, з якою неповнолітню бачив продавець магазину в лютому 2019 року.

Поліція встановила, що підозрюваний – 30-річний Крістофер Джонсон. За його житлом встановили спостереження. У підсумку поліцейські побачили його в компанії зниклої дівчинки й затримали.

Пізніше та повідомила, що багато порнороликів із її участю були записані в будинку чоловіка. За її словами, Джонсон займався з нею сексом на камеру, проте сам чоловік це заперечує.

Також зникла дівчинка розповіла, що завагітніла від чоловіка, після чого він повів її в клініку, де їй зробили аборт.

Зловмисника затримали, йому загрожує тюремне ув'язнення терміном до 16 років.

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...