Хіти тижня. Під Херсоном шторм відніс п'ятьох дітей у море (фото)

Перехопити матрац із малечею вдалося в 3 кілометрах від берега.

Малечу віднесло у море. Фото: Типовий Херсон.

У суботу, 6 липня, в курортному селищі Лазурне, Херсонської області, п'ятьох дітей на надувному матраці віднесло вітром у відкрите штормове море. Про це повідомляє місцеве видання "Типовий Херсон", передають Патріоти України.

Як зазначається, дітей врятували Іван Корнієв і Артем Григор'єв, перехопити матрац вдалося в 3 кілометрах від берега. За словами користувача Бориса Бондаренка, Іван "не побоявся в шторм і сильний вітер прийти на допомогу потопаючим", а Артем "на свій страх і ризик організував рятувальну операцію ... в той час, як жоден інший прокатник техніки не зміг або не захотів прийти на допомогу!".

Також Бондаренко поскаржився на те, що прокатника техніки Артема Григор'єва, до якого звернулися за допомогою рятувальники, "всіляко намагається вижити з бізнесу Скадовська РДА". "Хлопці більше місяця не можуть приступити до роботи через бюрократичні причин, але коли виявилася потрібна допомога, вони ризикуючи технікою і витрачаючи свої кровні кошти в ту ж мить прийшли на виручку. Хлопці, велике вам спасибі!", - пише Бондаренко.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...