Хіти тижня. Під Києвом покупець ляпасами втихомирив двох дебоширів у супермаркеті: У мережу потрапило епічне відео

У Борисполі в супермаркет зайшло двоє чоловіків, які стали дебоширити - розпивали пиво прямо в торговому залі, поводилися хамськи і не звертали уваги на зауваження співробітників магазину. Але знайшовся покупець, який швидко вирішив цю проблему. Відео з'явилося в Telegram "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

Повідомляється, що інцидент трапився в суботу, 5 червня в супермаркеті "Фора". "Двоє відбитих і неадекватних чоловіків зайшли в торговий зал і прямо там почали розпивати пиво. У відповідь на зауваження охоронців - почали бикувати. Бикували рівно до того моменту, як все це не побачила адекватна людина, яка швидко пояснила бидланам, що так поводитися неприпустимо", - підписано відео.

На кадрах можна побачити, як чоловік спортивної статури підходить до двох дебоширів, які грубо з'ясовують стосунки з охоронцем. Спочатку покупець просить їх поводити себе адекватно - надіти маски,"перестати плюватися" і лаятися матом. Але до них не доходить. Потім чоловік розвішує кожному з "героїв" по ляпасу, після чого вони буквально розлітаються в різні боки.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...