Хіти тижня. Підкорила вимогливе журі, станцювавши гопака: Українка виграла конкурс краси у Маямі Lady of the World

Міжнародний конкурс краси "Lady of the World" пройшов в Маямі 7 листопада. В конкурсі приймали участь 16 дівчат з різних країн світу. Українок було четверо. Катерина Грод з Теребовлі випередила всіх суперниць з інших країн, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Еспресо.Захід".

"Коли готувалася найважливішим завданням для мене було познайомити світ з українською культурою, тому відеовізитка моя була з українською музикою і вихід в національному костюмі не бачила по іншому, як станцювати гопак. Це був найхвилюючий момент для мене, хотілося, щоб все вдалося бездоганно і коли вийшла на сцену і почула емоції залу - зрозуміла все було не дарма! Усі були у захваті!Видихнула і просто насолоджувалася наступними етапами конкурсу", - розповіла Катерина Грод.

Дівчина додала, що конкурс складався з п'яти етапів і майже в усіх з них члени журі віддали їй перевагу:

"На першому ми були всі в однакових сукнях та у прекрасних головних уборах з квітами, другий, власне візитка, і вихід в національних костюмах, третій фешн – ми танцювали та дефілювали в дизайнерському вбранні Kosmos couture, потім був вихід у купальниках бренду SwimGlamSwimwear пошитих спеціально для нас. Останнє дефіле було у дизайнерських сукнях від Vira Lillium. Я отримала найвищі бали за всі етапи практично від усіх членів журі. За нами також споглядали упродовж тижня підготовки перед конкурсом, тому радію, що вони відчули мою позитивну енергетику та щирість. Я не намагалася показатися кращою ніж я є просто була собою".

Як розповіла Катерина, тішило, що не було жорсткої конкуренції між учасницями, навіть навпаки:

"Ми жили в одному будинку, теревенили до ночі, а потім о 7 ранку просиналися і бігли на тренування, тому всі подружилися. У кожної дівчини була своя історія і кожна з них залишила слід у моєму серці".

Корони і номінації отримала кожна учасниця, та Катерина стала переможницею й отримала найвищу відзнаку Grant Prix award Lady of the World 2021, також їй дали номінацію Best Chess Queen.

"Коли виграла було і здивування і радість одночасно! Були сльози радості коли зрозуміла, що нагорода моя, що я це зробила! Що саме Україна перемогла!", - підсумувала дівчина.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...