Хіти тижня. Підліток із Запорізької області демонстративно потоптався по підручнику з української мови (відео 16+)

В Україні підліток демонстративно потоптався по підручнику української мови. При цьому трансляція велася в соціальних мережах, під час якої школяр нецензурно висловлювався. Відео з інцидентом опублікував Telegram-канал "Катарсис", передають Патріоти України.

Повідомляється що 11-класник вчиться в одній з сільських шкіл в Запорізькій області. На відео школяр називав підручник з української мови "української піс*кою", сміючись при цьому. Водночас користувач, який був також підключений до онлайну, пропонував "по**ати" на підручник.

Відзначається, що незабаром до підлітка в коментарі прийшли користувачі, які вказали, що він зробив огидний вчинок і повинен вибачитися. Пізніше школяр опублікував пост, де попросив вибачення.

"Прошу вибачення в українців, яких образив. Не знаю, що нам мене найшло. Просто не подумав", – написав він.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...