Хіти тижня. Підсумок - зламаний ніс і "пристойний" термін: У Німеччині росіяни влаштували бійку з копами через маски (відео)

У Німеччині росіяни побилися з поліцейськими в супермаркеті. Відповідне відео розміщено на YouTube, передають Патріоти України.

У всіх громадських місцях в Німеччині необхідно носити медичні маски. В тому числі, без масок не можна заходити в торгові центри, магазини, перукарні.

Група росіян, увійшовши до супермаркету, відмовилася надіти медичні маски, через що виник конфлікт з правоохоронцями.

"Вони приперлися в мегамаркет принципово без масок із заздалегідь запланованою метою - провокація ... Поліцейські почали їх виштовхувати з супермаркету, Саня не витримав такого провалу і кинувся на поліцейських", - повідомив один з користувачів соцмереж, що став свідком інциденту.

"Підсумок: зламаний ніс у поліцейського та травми в іншого, обшук у Сані - знайшли бодікамеру та зброю. Тепер кожному світить мінімум по 5 років. Це тільки за напад на поліцейських", - додав свідок події.

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...

Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.