Хіти тижня. Піренейське "пекло": В Іспанії від коронавірусу вмирають майже по тисячі людей на добу

У середу, 1 квітня, в Іспанії кількість хворих COVID-19 перевищила 100 тисяч осіб, а померли від коронавірусу вже понад 9 тисяч людей. Про це повідомляє El Pais, передають Патріоти України.

За даними міністерства охорони здоров'я Іспанії, загальна кількість інфікованих в країні зросла до 102 тисяч 136 осіб. За останню добу було виявлено ще 7 тисяч 719 інфікованих коронавірусом.

Разом з тим, вже п'ятий день поспіль кількість летальних випадків в Іспанії щодня перевищує 800 осіб. Так, з початку пандемії в країні зареєстровано більше 9 тисяч летальних випадків.

Близько 22 тисяч 600 осіб вилікувалися від коронавіруса і були виписані з лікарень. Ще близько 6 тисяч людей потребують інтенсивної терапії.

Тільки за останню добу в Іспанії померли 864 хворих COVID-19, що є рекордним показником з моменту спалаху вірусу. Таким чином, загальна кількість померлих зросла до 9 тисяч 53 осіб.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...