Хіти тижня. "Після 13 годин перебування в реанімації": Італійський лікар зворушив мережу своїм дописом та фото

Чоловік зізнався, що він - "звичайна людина, яка просто любить свою роботу".

Після 13-ти годин реанімації... Фото: Фейсбук.

Користувачка соцмережі "Фейсбук" Лілія Полянська поділилася у спільноті "Патріоти України - єднаймося!" перекладом посту італійського лікаря. Патріоти України пропонують і вам звернути на нього увагу і не забувати про тих, кому довелося зараз перетворитися на справжніх героїв.

"Мені не подобаються селфі. Однак вчора я сфотографував це. Після 13 годин перебування в реанімації, знявши всі захисні пристрої, я зняв це селфі. Я не є, і не відчуваю себе героєм.

Я нормальна людина, яка любить свою роботу і яка, як ніколи, пишається і пишається тим, що може це зробити, віддаючи всього себе на передовій разом з іншими чудовими людьми (лікарями, медсестрами, осс, техніками, прибиральниками). Тому я не хвилююся, що працюю багато годин на роботі, знаки на мені, біль у спині, втома, пропущене харчування та багато іншого. Все це пройде. Це також пройде завдяки вам та вашій відданості та вашим жертвам. Це пройде, якщо ми об'єднаємося в одне величезне спільне зусилля. Не здавайся. Ніколи".

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...