Хіти тижня. Після такого у багатьох відіб'є думки про ліс: Дмитро Комаров показав зворотну сторону своїх пригод

Автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров більшу частину часу проводить у подорожах. Йому доводиться знімати в різних екстремальних умовах, далеко від цивілізації та комфорту. У пошуках чергового цікавого сюжету, ведучий переночував у лісі та показав "специфіку професії".

Мандрівник опублікував в Instagram фото, на якому зображений з покусаним обличчям. "Комарі і гедзі люблять попити кров Комарова. Працюємо. Укуси - не перешкода! Знімаємо для вас круті програми", - написав ведучий. І пообіцяв глядачам цікавий випуск: "Обіцяю, що ми вас здивуємо. І покажемо те, що ще не показували".

У коментарях тут же взялися співчувати ведучому, в тому числі й його колеги. На публікацію відреагували Володимир Остапчук, Надя Дорофєєва, Володимир Дантес, Олександр Педан та інші.

Анатолій Анатоліч вирішив пожартувати під постом, але його гумор не оцінили. "Схожий на мене у мій звичайний ранок", - написав ведучий, який отримав у відповідь негативні реакції.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...