Хіти тижня. Після такого у багатьох відіб'є думки про ліс: Дмитро Комаров показав зворотну сторону своїх пригод

Автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров більшу частину часу проводить у подорожах. Йому доводиться знімати в різних екстремальних умовах, далеко від цивілізації та комфорту. У пошуках чергового цікавого сюжету, ведучий переночував у лісі та показав "специфіку професії".

Мандрівник опублікував в Instagram фото, на якому зображений з покусаним обличчям. "Комарі і гедзі люблять попити кров Комарова. Працюємо. Укуси - не перешкода! Знімаємо для вас круті програми", - написав ведучий. І пообіцяв глядачам цікавий випуск: "Обіцяю, що ми вас здивуємо. І покажемо те, що ще не показували".

У коментарях тут же взялися співчувати ведучому, в тому числі й його колеги. На публікацію відреагували Володимир Остапчук, Надя Дорофєєва, Володимир Дантес, Олександр Педан та інші.

Анатолій Анатоліч вирішив пожартувати під постом, але його гумор не оцінили. "Схожий на мене у мій звичайний ранок", - написав ведучий, який отримав у відповідь негативні реакції.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...