Хіти тижня. Післяшлюбні пристрасті: Тернополянин "розлюбив" молоду дружину на третій день після весілля (відео)

Кілька років тому подібним чином він кинув ще одну дівчину.

На Тернопільщині чоловік покинув молоду дружину на третій день після гучного весілля. І відмовився платити оператору та фотографу за зйомку. Як з'ясувалося, кілька років тому чоловік уже хотів одружитися. Але з іншою дівчиною, яку також покинув напередодні весілля, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Інні двадцять шість років, а Івану - тридцять. Молодята зустрічалися два роки, їхнє кохання було щире, і серйозних сварок не було, переконує дівчина. Святкували весілля із розмахом. Перший день - у нареченої, а другий - у нареченого. Проте, вже за три дні молодий, пішов від молодої дружини.
Витрати на весілля молодята розділили порівну. Скандал розгорівся через те, що молодий відмовився платити оператору свою частину в розмірі $300. "Не має значення, чи ми розійшлися одразу після весілля, чи через пів року. Оператор та фотограф зробили свою роботу", - зауважує наречена Інна Зюбрецька.

Весільний оператор, якого обурила ця ситуація, каже, що вся його робота була належним чином, але її так і не оплатили. Він опублікував гнівний пост у Facebook і той миттєво поширився мережею. Людей обурило те, що чоловік настільки швидко пішов від молодої дружини, мовляв, навіщо було взагалі освідчуватися.

Своєю чергою, Інна розповідає, що сваритися з нареченим вони почали через свекруху. Жінка останнім часом все частіше втручалася в їхні стосунки, скаржиться дівчина. І вже після чергової сварки, молодий заявив, що вже не кохає свою дружину.
"Ти хочеш керувати моїм сином?.. Ти хочеш бути домінанткою? А я цього не дозволю. Командувати ним ти не будеш", - наводить наречена Інна слова свекрухи.

Журналістка, яка поїхала у містечко Борщів дізнатися подробиці, у відповідь отримала лайку й штовханину. Коментувати щось чоловік навідріз відмовився. Наприкінець журналістка взагалі опинилася у заручниках нареченого та його матері, яка є керівницею відділу місцевої адміністрації. Вони примусово зачинили співробітників ЗМІ у кабінеті, а самі зникли. Оператор одразу викликав поліцію.

Як з'ясувалося, кілька років тому чоловік теж хотів одружитися. Але з іншою дівчиною. Вона розповіла, що усе скасувалось за три тижні до весілля. "У нас весілля не відбулося. Так, саме через нього і його маму, але більше нічого сказати не можу", - повідомила колишня наречена чоловіка.

Про яку невістку мріє чиновниця, так з'ясувати і не вдалося. І чи знайдеться взагалі така у місті, невідомо. Тим часом у суді Інні та Івану дали три місяці на роздуми. Лише після закінчення цього терміну їх зможуть офіційно розлучити.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...