Хіти тижня. "Пластичних операцій забагато, але в цілому ... дуже елегантно і стильно": Експерт оцінила зовнішність української співачки

Незважаючи на вік і стан здоров'я, українська естрадна співачка Софія Ротару тримається дуже гідно. Далеко не всі жінки в 50 виглядають так, як 71-річна артистка.

Софія Ротару

При цьому, як наголосила стиліст Анастасія Ніколаєва, справа тут не тільки в пластичних операціях, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"На мій погляд, Софія Ротару виглядає більш ніж гідно, враховуючи її вік і стан здоров'я. Так, у неї багато пластичних операцій, але і професія у неї, яка вимагає постійного догляду за собою та її обличчям – її робота", - зазначила вона.

Окремо фахівець зазначила смак артистки у виборі одягу та макіяжу. "Одягнена вона скромно, не химерно, безсмертна класика чорного та білого, тому виглядає дуже елегантно і стильно. І нарешті, хоч у когось немає цього достатку макіяжу з рожевими рум'янами і червоними губами. Все дуже стримано і акуратно", – додала стиліст.

Нагадаємо, нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація про нібито серйозні проблеми зі здоров'ям народної артистки України Софії Ротару. Подейкують, зірка естради страждає туберкульозом і змушена проходити курс хіміотерапії.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...