Хіти тижня. Пляшка віскі була зайва: П’яна українка влаштувала скандал з іноземцями у літаку рейсу "Барселона-Київ" (відео)

Жінка влаштувала скандал і кидалася на пасажирів з лайкою та кулаками.

Як повідомила Олександра Єфименко, очевидець події, пасажирці не сподобалися іноземні громадяни, котрі сиділи поруч, передають Патріоти України.

За годину льоту конфлікт загострився настільки, що п’яничка стала копати своїх сусідів по ряду ногами і вимагала “негайно очистити салон”.

Як розповіла киянка, котра летіла тим же рейсом, конфлікт на облавку виник незадовго до посадки. А причиною стало вживання алкоголю. «Купила в duty free пляшку віскі, випила її на борту, ігноруючи прохання бортпровідників цього не робити, і вирішила, що іноземці, які летять з нею, не повинні перебувати в літаку. Тому що вони — іноземці», — написала вона у Facebook.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...