Хіти тижня. "Пляшут стриптизерши": У мережу злили провокаційне відео з корпоративу НБУ

У мережі з'явилося відео святкового новорічного корпоративу для співробітників Національного банку України. Його відзначали просто у стінах установи. Ролик опублікував на своєму Telegram-каналі народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський, передають Патріоти України.

"Деградація Нацбанку досягла нової вершини. Це корпоративне святкування Нового року в НБУ, який влаштували Смолій і Рожкова. Вперше в історії центробанку на перилах головного операційного залу танцюють стриптизерки", – обурився парламентарій.

Однак, як стало відомо "Обозреватель", насправді ніяких стриптизерок в НБУ не було. Колектив регулятора дійсно відсвяткував прийдешній Новий рік нетривалим фуршетом з шампанським і маленьким концертом. На ньому виступали два артисти. Ймовірно, дівчата, зафільмовані на відео, були підтанцьовкою однієї із зірок.

Через дві години після урочистої частини заходу кожне управління НБУ пішло відзначати окремо, хто куди захотів.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...