Хіти тижня. Побачення зі смертю: Киянин покликав жінку на романтичну зустріч та показав їй ... труп із пакетом на голові (відео)

По прибуттю правоохоронці виявили тіло старої жінки з пакетом на голові; її шия була замотана у шарф. 82-річну господарку квартири заховали серед речей.

У Києві чоловік покликав на побачення жінку, а потім запросив до квартири. В оселі незнайомець почав їй погрожувати й показав запакований труп пенсіонерки – власниці квартири. Про виявлене тіло жінка повідомила у поліцію, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Інцидент стався у ніч на 6 грудня. По прибуттю правоохоронці виявили тіло старої жінки з пакетом на голові; її шия була замотана у шарф. 82-річну господарку квартири заховали серед речей.

За словами жінки, вона познайомилась з чоловіком через сайт знайомств. Він привів її до цієї квартири та почав погрожувати, показавши тіло. Жінці вдалось утекти й повідомити про це в поліцію.

Патрульні затримали зловмисника. У вчиненому він зізнався. Попередньо встановлено, що причиною смерті стала асфіксія. Обставини події встановлюються.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...