Хіти тижня. Побиття за 7 секунд: Найшвидший нокаут в історії жіночого боксу (відео)

Чиста перемога - за 7 секунд! Сім швидких ударів! Найшвидший нокаут в історії жіночого боксу!​

Сеньеса Естрада
У ніч на суботу, 25 липня, в рамках вечора боксу в Fantasy Springs Resort Casino в Індіо (штат Каліфорнія, США) відбувся поєдинок між непереможними досі американками - тимчасової чемпіонкою світу WBA в напівлегкій вазі і екс-чемпіонкою світу WBC в напівсередній вазі 28- літньої Сеньесой Естрадою (18 перемог, 7 з них - нокаутом), що представляє компанію братів Кличків К2, і старшої її на 14 років Мірандою Едкінс (п'ять перемог), повідомляють Патріоти України. З самого початку бою має мексиканські корені Естрада (на фото) шулікою накинулася на суперницю, завдавши Едкінс сім швидких ударів, чотири з яких припали в голову. Чиста перемога - за 7 секунд! Найшвидший нокаут в історії жіночого боксу!

До речі, найшвидший нокаут в титульних боях в професійному боксі був зафіксований в листопаді 2017 року, коли спортсмен з ПАР Золані Тете в поєдинку за звання чемпіона світу в найлегшій вазі за версією WBO потужним ударом справа уклав на ринг свого співвітчизника Сібонісо Гонья (перші секунди після удару програв взагалі не подавав ознак життя). На момент зупинки бою секундомір відрахував 11 секунд.

Що ж стосується любительського боксу, то рекорд був зафіксований в далекого 1947 року на турнірі «Золоті рукавички» в Міннеаполісі (штат Міннесота, США), коли Майк Коллінз «вирубав» Пата Браунсона за чотири секунди.

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...