Хіти тижня. Побиття за 7 секунд: Найшвидший нокаут в історії жіночого боксу (відео)

Чиста перемога - за 7 секунд! Сім швидких ударів! Найшвидший нокаут в історії жіночого боксу!​

Сеньеса Естрада
У ніч на суботу, 25 липня, в рамках вечора боксу в Fantasy Springs Resort Casino в Індіо (штат Каліфорнія, США) відбувся поєдинок між непереможними досі американками - тимчасової чемпіонкою світу WBA в напівлегкій вазі і екс-чемпіонкою світу WBC в напівсередній вазі 28- літньої Сеньесой Естрадою (18 перемог, 7 з них - нокаутом), що представляє компанію братів Кличків К2, і старшої її на 14 років Мірандою Едкінс (п'ять перемог), повідомляють Патріоти України. З самого початку бою має мексиканські корені Естрада (на фото) шулікою накинулася на суперницю, завдавши Едкінс сім швидких ударів, чотири з яких припали в голову. Чиста перемога - за 7 секунд! Найшвидший нокаут в історії жіночого боксу!

До речі, найшвидший нокаут в титульних боях в професійному боксі був зафіксований в листопаді 2017 року, коли спортсмен з ПАР Золані Тете в поєдинку за звання чемпіона світу в найлегшій вазі за версією WBO потужним ударом справа уклав на ринг свого співвітчизника Сібонісо Гонья (перші секунди після удару програв взагалі не подавав ознак життя). На момент зупинки бою секундомір відрахував 11 секунд.

Що ж стосується любительського боксу, то рекорд був зафіксований в далекого 1947 року на турнірі «Золоті рукавички» в Міннеаполісі (штат Міннесота, США), коли Майк Коллінз «вирубав» Пата Браунсона за чотири секунди.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...