Хіти тижня. Подалі від Москви: Стало відомо, як живуть онуки першого і єдиного президента СРСР (фото)

Єдина дочка Горбачова Ірина Вірганська влаштувалася в Баварії більше десяти років тому, де курирує іменний фонд батька.

Михайло Горбачов, Ірина Вірганська, Ксенія, Анастасія, Андрій Трухачов

Спадкоємці останнього генсекретаря ЦК КПРС, першого і єдиного президента СРСР Михайла Горбачова давно виїхали з Росії та влаштувалися в Німеччині. Журналісти з'ясували, як живуть його онуки, і чим вони займаються за кордоном, передають Патріоти України.

Так, єдина дочка Горбачова Ірина Вірганська влаштувалася в Баварії більше десяти років тому, де курирує іменний фонд батька. Від колишнього чоловіка вона народила двох дочок – Ксенію та Анастасію. Зараз Ірина щаслива в другому шлюбі з бізнесменом Андрієм Трухачовим. З ним вона і перебралася до Німеччини. Пізніше до матері переїхала старша дочка Ксенія з чоловіком Дмитром Пирченковим і донькою Сашею.

Ірина Вірганська

Старша онука Горбачова досі носить прізвище діда. Вона працювала піар-менеджером у співачки Валерії, потім зупинила свій вибір на журналістиці. Після другого за рахунком весілля переїхала до Німеччини, де відправила доньку в перший клас і відкрила магазинчик колекційних вин.

Ксенія Горбачова

Молодша онука Горбачова, 32-річна Анастасія Вірганська, як і сестра, закінчила журфак, вела колонки про моду в глянцевих журналах, зараз зосередилася на домашньому господарстві. Чоловік Анастасії займався піаром модних брендів. Кілька років тому з чоловіком перебралася до Німеччини.

Анастасія любить японські комікси і обожнює героїню серіалу "Гра престолів" Дейенеріс Таргаріен. Дівчина веде звичайне і розмірене життя, живе з сім'єю в невеликій квартирі з мінімум меблів, носить джинси, виховує правнука Горбачова – 4-річного Микиту. Хоче своєму синові європейське громадянство.

Анастасія Вірганська з чоловіком і сином

Співрозмовники видання розповіли, що спадкоємці Горбачова рідко навідуються до Росії – тільки у свята, на подобі Нового року, щоб провідати діда.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...