Хіти тижня. "Поднимать это быдло украинское": Мережу обурила розмова журналістки з мешканкою Луганщини (відео)

Український журналіст побувала в районі пункту пропуску «Станиця Луганська» на лінії розмежування, де в кінці червня відбулося розведення військ і військової техніки, як перший крок до миру на Донбасі.

У районі моста з боку так званої «ЛНР» вона побачила три об'єкти, що там вже не повинно було бути - об'єкт, накритою зеленою сіткою, люди у військовій формі і російський прапор. Відео опублікував в Twitter користувач Khatsanovsky, передають Патріоти України.
Зелені чоловічки знімали те, що відбувається з української сторони на камеру, а літні місцеві мешканки накинулися з претензіями - Україна повинна почати ремонтувати міст, щоб вільно ходив транспорт і «не было фашистов».
На уточнююче питання журналістки телеканалу «1+1» про фашистів, пенсіонерка сказала «галичан». Вона також додала: «Мои родители когда-то приехали поднимать это быдло украинское».
Жінка стверджує, що міст розбили українські військові. Тепер Україна зобов'язана відновити міст і ті, кого вона назвала «бидлом», повинні платити їй пенсію. Вона також каже, що давно вже б поїхала з Луганська, але просто немає грошей.

Висловлювання луганчанки, яка ні в що не ставить свою батьківщину, не відчуває себе у відповіді за те, що відбувається (адже подібні їй звали Путіна) і не розуміє, хто приніс горе і смерть на Донбас, продовжуючи вітати «русскій мір», сколихнули мережу. Під відео з'явилися такі коментарі:

«Это кадры начала диалога с Донбассом».

«Закрыть все КПВВ и потравить как тараканов!»

«Радітєлі прієхалі паднімать,_ навіть матюків таких не знаю, щоб прокоментувати.»

«Очень красноречиво, приехали в Украину к „быдле“. Ну так езжайте обратно в Омск. Когда вы „поднимали“, вам деньги неплохие УССР платила».

«Я бы их послала на… Пусть их расея кормит и пенсии платит. Не нужны нам такие сограждане».

«Шоб эта гадина до конца своих дней исключительно собственным жиром питалась».

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...