Хіти тижня. Подорож стала останньою: На курорті в Туреччині жорстоко вбито українця

За версією слідства, українець жорстоко побив батька після словесної перепалки.

Підозрюваний у вбивстві батька українець. Фото: aa.com.tr.

В Анталії (Туреччина) затримали 23-річного туриста з України, якого підозрюють у вбивстві власного 80-річного батька. Зазначається, що вони разом приїхали на відпочинок, проте в готельному номері між родичами нібито виник конфлікт. Про це повідомляє Anadolu Agency, передають Патріоти України.

За версією слідства, українець жорстоко побив батька після словесної перепалки. "Швидка", яка приїхала за викликом, констатувала смерть чоловіка.

Підозрюваного у вбивстві заарештували, а справу направили до суду, який ухвалив рішення заарештувати українського туриста і відправити його на експертизу в психіатричну лікарню в Адані.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.