Хіти тижня. Подруга Януковича згадала українську і повертається в Київ

Таїсія Повалій зібралася повернутися з РФ в Україну і дати сольний концерт.

Подруга Януковича Таїсія Повалій збирається приурочити концерт до її 55-річчя. Ювілейне шоу заплановано на 10 грудня на сцені Палацу "Україна" в Києві. Про це свідчить інформація в анонсі сольника, який вийде до концерту, передають Патріоти України.

У своєму Instagram Повалій додала, що підготовку вже почали. Вона вже офіційно оголосила про прийдешнє шоу і запросила на "особливу зустріч", на якій зібралася розповісти, що відчувала, до чого йшла останні роки і що знайшла. "Дорогі мої друзі! Запрошую вас на свій ювілейний концерт у Києві, який відбудеться 10 грудня в Національному Палаці Україна. Це буде зустріч особлива, зустріч на якій я розповім, що відчувала, до чого йшла останні роки і отримала! З любов'ю, завжди ваша! До зустрічі!", - заговорила Повалій українською.
В останній раз екс-нардепка від Партії Регіонів приїжджала до Києва на запис концерту для телеканалу "Інтер" до 9 травня.

Повідомлення про повернення Повалій в Україну з концертом в Києві викликало у підписників артистки полярну реакцію. Деякі пишуть в коментарях про прийдешнє шоу із захопленням, інші - навпаки - з гнівом і навіть погрозами.

"Не треба сюди їхати, співайте своїм ротом оркам", "Аааа, какая прекрасная новость!!!!!", "#таярусскаяшлюха", - пишуть в коментарях.

До речі, прес-служба співачки активно видаляє всі неугодні коментарі під постом.
Нагадаємо, Повалій була членом Партії регіонів, і під час Революції Переваги була на боці Кремля. Під час розстрілів на Майдані гастролювала в Росії, а після захоплення Криму Росією, вона привітала кримчан з Днем незалежності Росії, чим викликала максимум негативу до себе, так як фактично визнала законною анексію.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...