Хіти тижня. "Подивився "Квартал" на Новий рік. Незважаючи, що Кошовий каже "Слава Україні"... Більшої х**ні я не бачив", - Скрипін

Новорічне привітання президента Володимира Зеленського було затягнуте, а продукт його колишніх колег зі "Студії Квартал-95" - русифікація і радянщина. Про це сказав журналіст Роман Скрипін в ефірі Skrypin.ua, зазначають Патріоти України.

"Знаєте, я подивився "Квартал" на Новий рік. Більшої х**ні я в житті не бачив. Я вам чесно скажу. Це просто не смішно. Усе чекав, коли треба сміятися. Як в анекдоті: після слова "лопата" - сміємося. Навіть слово "лопата" не прозвучало.

По-друге, враження від перегляду: усе це є тотальна русифікація. Незважаючи на те, що Кошовий каже "Слава Україні", привітавшись на початку. А далі все па-рускі - в журі, виступи... Не "Квартал", "Ліга сміху", хоча і те і те х**ня. "Ліга сміху" - це не смішно, "Квартал" - гидотно, така радянщина", - сказав журналіст.

"Володя Зеленський здивував привітанням з дітьми. Використовувати дітей - це, по-перше, не етично. М'яко кажучи. Почав свій виступ: "Нудно?" - я подумав: скаже просто з Новим роком, пока.

14 хвилин, 1/3 уроку в школі Володя Зеленський розповідав маленьким дітям про досягнення, складну ситуацію, така політінформація. Для кого? Це діти, чого ти їх мурижиш? Ти ж на телебаченні працював, знаєш, що таке хронометраж. Тебе стільки не дивитимуться притомні люди. Ми знаємо все г*мно, яке ти зробив, знаємо всі досягнення", - сказав Скрипін.

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...

Сонця можна не чекати? Синоптик засмутив прогнозом погоди в Україні на березень

вівторок, 19 березень 2024, 6:58

В Україні внаслідок переміщення на її територію атмосферних фронтів та під впливом висотного циклону очікується період нестійкої та вологої погоди. Практично щодня спостерігатимуться дощі, у північних та західних областях часом мокрий сніг, передають П...