Хіти тижня. Погрожував мачете: Моторошні подробиці звірячого згвалтування студентки під Харковом

Винуватець не став заперечувати викладених дівчиною фактів, але заявив, що не бачить в скоєному нічого поганого.

Селфі у лісі коштували для студентки занадто дорого. Фото: соцмережі.

Жертва звірячого злочину в Харківській області - 19-річна студентка потрапила в руки до гвалтівника, коли відправилася в ліс робити селфі, повідомляють Патріоти України.

Спочатку дівчина прямувала до залізничної станції, однак вирішила зайти по дорозі в ліс, щоб зробити кілька фотографій. "Зловмисник, погрожуючи розправою, зв'язав дівчині руки, ноги і зав'язав ганчіркою очі. Потім відтягнув в свій будинок. Після того, як за жертвою зачинилися двері, чоловік накинувся на неї і згвалтував. Так тривало протягом доби", - повідомили представники преси.

Також чоловік погрожував дівчині мачете і порізав їй руку, коли тримав її в полоні. Представники поліції розповіли пресі про те, що трапилося після того, як збоченець відпустив дівчину. "Після доби привів на станцію, посадив на поїзд і наказав їхати до Харкова. Вона доїхала до міста, пересіла на інший потяг до Первомайського. Вдома вона відразу розповіла про те, що трапилося мамі", - повідомив глава Первомайського відділу поліції Володимир Кагадій.

Сам винуватець не став заперечувати викладених дівчиною фактів, але заявив, що не бачить в скоєному нічого поганого: "Я пообіцяв, що вона піде, і вона пішла, і я проводив її. Про те, що я зробив - як я шкодувати можу? Це ж природно", - стверджує насильник.

Обвинуваченому готують підозру в скоєнні відразу декількох кримінальних злочинів. Йому загрожує від 5 років позбавлення волі (термін значно збільшиться, якщо стороні обвинувачення вдасться довести, що дівчину він утримував проти її волі).

Джерело: Факти.ICTV

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...