Хіти тижня. Погрожував вбити чи зганьбити на весь світ: Під Вінницею 14-річний школяр згвалтував дитину

Гвалтівника не можна притягнути до відповідальності, посадивши за ґрати. Швидше за все його чекає спецучилище для малолітніх злочинців.

У Вінницькій області восьмикласник згвалтував дитину - четвертокласницю. Про це повідомляє ресурс "33-й новини", передають Патріоти України.

Інцидент стався в Шаргородському районі в селі Ярове. "Серед білого дня моя дочка перебувала на пасовищі, яке за селом. Там багато хто буває, тому що діти пасуть худобу, або просто відпочивають - канікули. І раптом на дочку напав неповнолітній житель нашого села, 14-річний восьмикласник з нашої місцевої школи і, застосувавши силу, згвалтував нашу дитину", - розповіла мама постраждалої.

Вона зазначила, що підліток почав залякувати дівчинку. "Потім почав залякувати, мовляв скажеш комусь - зганьбимо з хлопцями на весь світ через інтернет. А далі були ще більш грізні попередження - мовляв прикінчу...", - заявила матичетвертокласниці.

Дівчинка сама їй розповіла про інцидент, і вони разом з мамою написали заяву в поліцію. Правоохоронці ведуть слідство, проте в ресурсі зазначають, що гвалтівник малолітньої четвертокласниці і сам ще дитина. Тому його не можна притягнути до відповідальності, посадивши за ґрати. Швидше за все його чекає спецучилище для малолітніх злочинців. У селі негативно відгукуються про ґвалтівника і його сім'ю. Кажуть, що і його мати народила завагітнівши неповнолітньою.

"Намагаються ускладнити життя": Юрист назвав категорію українців за кордоном, на яких спрямовані основні обмеження від МЗС

четвер, 2 травень 2024, 17:30

Обмеження, які ввело Міністерство закордонних справ України на оформлення документів за кордоном, насамперед стосуються чоловіків, які незаконно виїхали з країни. Таким чином влада намагається ускладнити життя ухилянтам, передають Патріоти України. Про...

"Щоб показати людям": Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 17:22

Колишній військовий 3-ї штурмової бригади Петро Скрипка 1 травня вирушив з Луцька до Рівного. Чоловік продовжує допомагати ЗСУ, організовуючи піші марафони. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Чоловік під час походів збирає гроші на по...