Хіти тижня. "По**й. Лох не мамонт": В Одесі ресторан потрапив у гучний скандал через іноземця (фото)

В одному з ресторанів Одеси іноземному гостю виписали рахунок за вечерю на 60 тисяч гривень: у мережі звинуватили заклад в шахрайстві. Про це повідомляється на Facebook сторінці "Баба і кіт", повідомляють Патріоти України.

"В одному з одеських кабаків офіціант у змові з іншими "разом зробив" іноземця. А сам ресторан з цього ще й хизувався. Давайте зробимо їх відомими!", - йдеться у підписі до фото з чеком.

Йдеться про заклад під назвою Roasteria. Загальна сума, яку попросили заплатити відвідувача, склала 59081,25 грн, з яких 7706,25 грн взяли за обслуговування.

Також повідомляється, що в ресторані є два меню, одне з яких, зі звичайними цінами, надається українцям, а інше - іноземцям, яких приводять до ресторану дівчини, які нібито знаходяться в змові з закладом.

Особливо варто відзначити реакцію представників ресторану в соціальних мережах.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...