Хіти тижня. "Пояси їдуть додому": Після перемоги над Джошуа Усик станцював на ринзі гопака з жовто-блакитним прапором і подякував вболівальникам

Після перемоги над суперником Олександр Усик виконав на рингу український гопак на честь отримання нових титулів і перемоги над британцем Ентоні Джошуа, зазначають Патріоти України.

Також український боксер прокоментував можливість реваншу. Він зазначив, що хоче швидше повернутися додому до своєї сім'ї.

"Я просто хочу додому. Я з січня дуже сильно готувався до поєдинку, був мало зі своєю сім'єю. Я дуже сильно заскучав за своїми дітьми. Хочу бачити їх, дивитися, як вони граються, кричать", - пояснив він.

За словами спортсмена, бій пройшов за його планом. Ентоні намагався притискати його до канатів, але це йому не допомогло.

Чемпіон світу WBA, IBF, WBO і IBO у суперважкій вазі Олександр Усик (19-0, 13 КО) звернувся до вболівальників після поєдинку проти Ентоні Джошуа.

"Дорогі друзі, я дуже вас усіх сильно люблю. За вашу підтримку, за ваші яскраві слова. За вашу непідтримку. Пояси їдуть додому. Всім добра", - сказав Усик в Instagram.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...