Хіти тижня. "Поїхали захищати": Чичеріна з чоловіком потрапила під обстріл у Нагірному Карабасі

Російська співачка Юлія Чичеріна, яка в 2017 році отримала паспорт так званої "ЛНР" і неодноразово виступала на непідконтрольній Києву частині Донбасу, потрапила під обстріл в Нагірному Карабасі. Про це повідомляє Telegram-канал "Підйом", передають Патріоти України.

Так, Чичеріна разом з чоловіком Сухрабом Раджабовим потрапили під обстріл азербайджанських безпілотників в Карабасі на шляху до Степанакерту. За даними воєнкора Семена Пегова, зараз вони ховаються в укритті за 40 км від Ханканді.
За словами Раджабова, вони з дружиною поїхали в Карабах добровольцями. Під час обстрілу безпілотників члени їх групи поранень не отримали, проте вони ще не вибралася із зони ураження. "Начебто все обійшлося. Без поранень. Вони навколо зараз, ми ще не доїхали, тут навколо їх багато літає. Ми в Карабах поїхали підтримати, добровольцями", - повідомив Сухраб Раджабов.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...