Хіти тижня. "Поклониться в ноги Украине": Заява Лебединського викликала напад люті у росіян

Відомий російський співак Олексій Лебединський заявив про обов'язок Росії просити вибачення в України і "поклонитися в ноги".

Олексій Лебединський

У соціальних мережах росіяни вражені зухвалістю і кинулися ображати співака і Україну, передають Патріоти України.

Відразу після різкої заяви на адресу Москви слова Лебединського взялися цитувати російські ЗМІ, при цьому реакція росіян на розтиражовані слова була різко негативною.

Шквал критики, який обрушився на співака говорить про величезний рівень злоби і обурення. "Хренов профессор!!! Чего под зад вышибли из США, так теперь будешь Россию хаять!!! Вали в Украину, там тебя встретят с распростертыми объятиями!!! Они любят таких предателей!!!" - звучить один з типових коментарів російського користувача.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...