Хіти тижня. Поки на захист для бійців бракує грошей: Керівництво ЗСУ вирішило підняти собі премії (документ)

Керівництво Збройних сил України звернулося до міністра оборони і уряду з проханням нарахувати їм додаткові надбавки на особливий період в розмірі від 372% до 10%, залежно від рангу. Про це написав у себе на каналі в Telegram ветеран АТО Олександр Грамарчук (Грім), передають Патріоти України.

Відповідно до опублікованого в мережі документу, прохання про додаткові виплати керівництво
ЗСУ аргументує "підвищенням мотивації" і "досягненням стабільного морально-психологічного стану".

У документах зазначено, що найвищу надбавку - в 372% від поточних виплат – має отримати головнокомандувач Збройних Сил України, його заступник - 315%, начальник Генерального штабу - 307%, командувач Об'єднаних сил - 306%. У той же час за особливості проходження служби всьому керівництву української армії пропонується виплатити надбавку в 100%. У той же час найнижчі надбавки - близько 10% - пропонується виплатити начальникам підрозділів в тилу і окремих підрозділів, підпорядкованих Міноборони.

Ветеран прокоментував ситуацію, уточнивши, що ніяких надбавок для звичайних військовослужбовців, згідно з документом, не передбачено.

"Хочу вас привітати, тому що ви в черговий раз зробили себе разом. Керівництво ЗСУ так переживає за благополуччя солдата ... вирішили підняти собі, бідним, премії", - написав автор публікації.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...