Хіти тижня. "Поки триває війна": Український музикант закликав закрити кордон з РФ (відео)

Кордон України з Росією до кінця війни має бути закритий для всіх росіян.

Іван Леньо

Таку думку висловив в ефірі ObozTV відомий український музикант, фронтмен гурту Kozak System Іван Леньо, коментуючи гастролі в Україні російських артистів, передають Патріоти України.

"Війна для кожного з нас стала певною межею. Для будь-якої культурної людини, яка бачить агресію Росії проти України, є неприйнятними будь-які відносини з країною-агресором. Це природа речей, це даність, яка не вимагає дискусії і робить її неможливою", – підкреслив Леньо.

За його словами, "кордон має бути закритий для кого завгодно з "імперії", поки триває війна". "Коли ми цю війну завершимо, сподіваюся перемогою, тоді буде так само, як з будь-якими країнами, які мали військові конфлікти. Є візовий режим, є Служба безпеки України, і вона робить безпосередню роботу з фільтрування людей, які збираються приїхати в Україну з якоюсь метою", – заявив музикант.

"Якщо людина їде до родичів, бо цілком зрозуміло, що дуже багато спільного в побуті є між цими двома країнами, будь ласка, їдь – жодних проблем. А коли сюди приїжджає, наприклад, якийсь пропагандист, або людина, яка була в загарбаному Криму, або публічно висловлювала симпатію до політики президента Росії... Як українець може дозволити собі таке приниження пускати цю людину сюди, адже вона буде продовжувати свою брудну роботу", – підкреслив Леньо.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...