Хіти тижня. Покидьки "ловлять кайф": У Києві знову розгромили новий скляний міст Кличка (фото, відео)

На пішохідному мосту між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів у Києві знову розгромили два фрагменти скла. Інцидент трапився ввечері у п'ятницю, 31 травня. Про це повідомляється на сторінці керівника проекту dtp.kiev.ua Влада Антонова, зазначають Патріоти України. Відзначається, що тріснуті фрагменти скла були нічим на закріплені і їх можна було легко підняти руками, чим і скористалися кияни, які проходили повз.
Міст у Києві


Міст у Києві


Міст у Києві


Міст у Києві


Міст у Києві


"Всупереч проханням і застереженням громадяни продовжують заходити за загородження і перевіряти на міцність тріснуте скло на новому пішохідному мосту. Крім того, багато з них перевіряють, чи дійсно його можна віддерти, підняти руками", – поділився Антонов.

"Наряд поліції прогнав роззяв, але вони моментально повернулися після того, як поліцейські поїхали. Багато з них ловлять кайф, фотографуючись на тріснутому склі", – додав він.

Міст у Києві


Міст у Києві



Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...