Хіти тижня. "Полякова, як завжди, в трусах.": "Суперблондинка" зганьбилася під одним куполом з Осадчою і Кароль (фото)

Оля Полякова та Тіна Кароль з'явилися в новому проекті «Інші» від «1 + 1». Відома телеведуча «Світського життя» Катя Осадча на сторінці свого проекту анонсувала випуск нового шоу разом із зірками українського шоу-бізу, серед яких Полякова, Кароль, Могилевська і Жан Беленюк, повідомляють Патріоти України.

«Скандали, інтриги і навіть трохи розслідування. Прем'єра циркового шоу «Інші» в новому залі Палацу «Україна», - написано в анонсі передачі, обкладинкою якого стала фотографія Каті Осадчої і Олі Полякової. До співачки останнім часом повільно, але впевнено прилипає ярлик скандальної і грубої інтриганки.

На фото Катя Осадча, як завжди, виглядала бездоганно в наряді «шпрехшталмейстра», так само як і зірки, які кожна показала свої сильні сторони. Полякова звичайно ж показала довжину своїх ніг, Тіна Кароль, - чуттєві форми.

Незважаючи на всі старання зірки переконати шанувальників в зворотному, деякі висловлювання «суперблондинки» дають підґрунтя для подібної думки.

Цікаво, що це перший захід, на якому з'явилися дві знаменитості після грандіозного скандалу, що розгорівся на шоу «Маска» між Поляковою та Тіною Кароль. Нагадаємо, Полякова назвала Кароль «плакальницею», що зачепило не тільки тонку душевну організацію Тіни Кароль, але і її завзятих прихильників.

Шанувальники оцінили знаменитостей, кому хто подобається. Деякі розхвалювали Полякову, інші обсипали компліментами Тіну. "Полякова вогонь", "Ну де ж скандали без Полякової", "Тіна Кароль!", "Клоунеса, викрутиться і спливе….", "Полякова, як завжди, в трусах….", — прокоментували шанувальники появу знаменитостей в шоу.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...