Хіти тижня. Поліції було байдуже: У столичному супермаркеті розгулювала жінка у футболці з Путіним (відео)

У Києві в супермаркеті "Сільпо" помітили прихильницю президента РФ Володимира Путіна, за наказом якого були окуповані Крим і Донбас.

В одному із супермаркетів мережі "Сільпо" в Києві помітили жінку, одягнену у футболку, на якій зображений глава країни-агресора Росії Володимир Путін. На відео її зняли в магазині, що в районі Київського політехнічного інституту. Ролик опублікував Telegram-канал "Двіщ", повідомляють Патріоти України.

"Жіночка" ходить у футболці з х**лом. Підписник викликав поліцію, проте вона лише розвела руками і нічого не зробила", – йдеться у повідомленні.

На кадрах чути, як автор відео запитує у жінки, чи не соромно їй за те, що одягнула футболку з принтом Путіна, а також звертається до, ймовірно, охорони з вимогою вплинути на це. Однак у результаті його просять прибрати телефон, а згодом ролик обривається. Зі свого боку в соцмережі теж висловили сподівання, мовляв, оскільки правоохоронці нічого не змогли вдіяти, можливо, якось свідомі громадяни проведуть із жінкою "виховну роботу".

Джерело: Обозреватель

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...