Хіти тижня. Поліція безсила: Журналісти показали, як живуть у Києві вокзальні злодії (відео)

У муніципальній варті Києва чисельність банди оцінюють у приблизно 100 осіб.

Столичний залізничний вокзал перетворився у жахливе злочинне лігво, де панує банда крадіїв і жебраків перед якими чомусь безсила навіть поліція, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Будемо красти завжди, все життя", - кажуть вони. "У нас така робота – треба ворувати", - пояснюють ці люди.

Герої відео пікнікують біля вокзалу, на імпровізованому столі – горілка та вино. Чоловіки обурюються, чому їм заважають відпочивати і кличуть на перевірку документів у лінійний відділок: "Люди собі відпочивають". Звинувачення в крадіжках відкидають – кажуть, що гроші отримують жебрацтвом.

Обізнані ці особи і з особливостями роботи столичної поліції: "Якби була поліція з Солом’янського райвідділу, то вони б мали право, а ці заберуть і через п’ять хвилин відпустять, навіть не через п’ять хвилин, а через секунду".

Оренда квартири поблизу вокзалу коштує 8-12 тисяч тисяч гривень на місяць. Учасники банди ж живуть у власноруч змайстрованих хижках із поліетилену і деревини.

Чергові поліцейські не коментують ситуацію, але журнал обліку показують. Майже всі затримані бувають у відділенні ледь не щодня і мають однакову реєстрацію – місто Берегово. Сенсу ховатися випущені на свободу не бачать – вони впевнені, що на вокзалі української столиці можуть робити все, що забажають.


Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...