Хіти тижня. "Поліція вважає, що будуть "відбивати": Під будинком Антоненка, заарештованого у справі Шеремета, почалися сутички (відео)

Через 3 роки після вбивства журналіста Павла Шеремета слідство раптово назвало 5 підозрюваних у скоєнні цього злочину.

Поліція біля будинку Андрія Антоненка. Фото: Букви.

Арешт Антоненка у резонансній справі Шеремета викликав бурхливу реакцію української громадськості. Кілька десятків людей вирушили до будинку ветерана АТО, щоб його підтримати. Серед них був і лідер організації С14 Євген Карась, інформують Патріоти України.

Через 3 роки після вбивства журналіста Шеремета слідство раптово назвало 5 підозрюваних у скоєнні цього злочину. Серед них опинився і боєць ССО, відомий рок-музикант Антоненко. Він уже заарештований. В його будинку в Києві тривають обшуки. Поліція перекрила вхід і проводить слідчі дії.

Як тільки стало відомо про звинувачення Антоненка, до його дому прибула величезна кількість активістів та радикалів. Вони прийшли підтримати ветерана АТО, так як впевнені в його невинності. Ситуація стрімко загострюється. "Під будинком підозрюваного у вбивстві Шеремета, Андрія Антоненка, почалися сутички націоналістів з поліцією. Поки в першу чергу словесні, але ситуація починає загострюватися", - повідомив в Twitter ресурс Klymenko Time.

Євген Карась прокоментував ситуацію. З його слів, поліція побоюється, що Антоненка "будуть відбивати". "Вони думають, що ми його будемо відбивати. Тому і поставили цю межу ... Йому вручено вже офіційну підозру, Печерський суд обиратиме запобіжний захід. Адвокати кажуть, що це буде СІЗО. Можливо, буде закрите судове засідання... Він не збирається нікуди бігти і впевнений, що це повна лажа. Ніхто його відбивати не буде. Адвокати є і він доведе свою невинність", - заявив лідер С14.

Він також зазначив, що в обвинуваченні йдеться, що Антоненко міг скоїти вбивство через расизм. "Захопився націоналістичними ідеями, культивуючи велич арійської раси, розмежування громадськості за принципами національної приналежності, прагнучи зробити свої погляди об'єктом громадськості", - зачитав Карась документ. Він назвав ці звинувачення "дебілізмом", "вигадкою кін **** ого прокурора" і "мусорський фантазіями".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...