Хіти тижня. Помер сім років тому: Під час прибирання в квартирі спадкоємці знайшли мумію

Родич зовсім не зник безвісти, як думали спочатку.

У Москві стався кричущий випадок. Під час прибирання в квартирі спадкоємці знайшли мумію господаря. Про моторошну історію повідомив Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Так, 80-річна Ольга Штевніна з Рязані успадкувала квартиру в старенькій п'ятиповерхівці на вулиці Катерини Буданової в Кунцевому. Житлоплощу отримала від брата, який пропав безвісти ще в 2013 році. І ось тепер Ольга нарешті вирішила довести до розуму нерухомість і попросила племінника з Підмосков'я заїхати і прибратися.
Чоловік приїхав, неспішно почав розгрібати завали - і раптом побачив серед мотлоху людські кістки. Він прийняв рішення негайно викликати поліцію. Ті віддали останки на експертизу, але вона мало що прояснила: хто б це не був, помер він 7 років тому. Вирішили, що труп, швидше за все, належить колишньому господареві - Борису Маслову, який саме тоді і перестав виходити на зв'язок.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...