Хіти тижня. Померла народна артистка СРСР, яка народилася в Україні і любила Путіна (фото)

Актриса театру і кіно Еліна Бистрицька померла на 92-му році життя.

Еліна Бистрицька

Про це повідомили у прес-службі Малого театру, де Бистрицька працювала з 1958 року. "Еліна померла", — сказали в установі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

В останні роки життя вона тяжко хворіла. Час і місце прощання стануть відомі пізніше.

Бистрицька народилася і до 25 років жила у Києві. У 1953 році вона переїхала до Вільнюса, де виступала в театрі. А пізніше і до Москви. Однак при цьому вона активно підтримувала анексію Криму. Вважалася однією з найгарніших актрис кіно СССР.

"Якщо врахувати, що я народилася і навчалася в Україні, то хочу сказати, що я дуже рада приєднанню Криму до Росії. Знаєте, наш президент Путін викликає у мене почуття поваги, причому за багатьма його проявами і діями в питаннях міжнародної і внутрішньої політики", — казала Бистрицька у 2014 році.

Бистрицька потрапила у трупу Малого театру ще у 1958 році. Вона грала у "Віялі леді Віндермієр", "Вовках і вівцях", "Шалених грошах", "Лиху з розуму" та в інших постановках.

Бистрицька також знімалася у кіно. Зокрема у "Тихому Доні" постановки Сергія Герасимова вона зіграла роль Аксіньї.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...