Хіти тижня. Помідори, перець, морква і редиска..: Пугачова й Галкін здивували несподіваним заняттям на карантині (відео)

Російська співачка Алла Пугачова й телеведучий Максим Галкін зайнялися сільським господарством на самоізоляції.

Алла Пугачова й Максим Галкін

Про це повідомляється в програмі "Ти не повіриш" на телеканалі НТВ, передають Патріоти України.

За словами Галкіна, на ділянці біля їх замку Пугачова вирішила встановити теплиці. Там ростуть помідори, солодкий перець, морква й редиска. А сам телеведучий зробив на ділянці яблуневий сад, адже, як повідомляється, у примадонни з яблунями пов'язані теплі спогадами.

"Найяскравіший дачний спогад – це висока трава, я сиджу маленька, а на мене котяться величезні яблука. Це було в Яблучний Спас. Впало відро, а мені здавалося, що на мене ось ці всі яблука величезні котяться. Якщо не спиться мені, то я відразу туди – в дитинство і на дачу!", – каже співачка.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...