Хіти тижня. Помінявся з водієм місцями? У Range Rover, який влетів у натовп киян, їхав власник коней Януковича

Чоловіки дивно вибирались зі свого авто, а "швидка" приватної клініки, що примчала з таємничих причин, могла робити крапельницю для видалення алкоголю з крові бізнесмена.

В автомобілі Range Rover, який у понеділок зіткнувся з Tesla і влетів у натовп людей у центрі Києва, їхав бізнесмен і власник кінного заводу «Міленіум» Костянтин Згара, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Інформатор».

За словами очевидців, після ДТП з Range Rover вийшли двоє чоловіків. При цьому вони обидва залишили салон через водійські двері, тому не зрозуміло, хто був за кермом.

Згара підтвердив журналістам, що їхав на позашляховику і нібито на зелений сигнал світлофора. Другий чоловік з Range Rover пізніше заявив, що за кермом автомобіля був він, а бізнесмен сидів на пасажирському сидінні.

Примітно, що до місця аварії під’їжджала ще одна «швидка», в якій Згара провів 10 хвилин. За даними «Інформатора», це була приватна бригада швидкої допомоги, яку викликав бізнесмен. Свідки стверджували, що в автомобілі «швидкої» Згарі можуть ставити крапельницю, щоб на огляді він виявився тверезим. Яку саме допомогу надавали медики бізнесменові невідомо.

Згідно з публічною інформацією, Згара володіє кінним заводом у Маріуполі, де можуть перебувати коні екс-президента Віктора Януковича і олігарха Олександра Онищенка. Ще в 2014 році боєць батальйону «Дніпро-1», а пізніше нардеп Володимир Парасюк писав, що Згара – «один з бойовиків Ахметова в 90-х», який захоплював коней рейдерським способом.

Костянтин Згару в «Жокей-клуб «Україна»
Окрім того, бізнесмен є головою «Жокей-клубу «Україна».

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...