Хіти тижня. Помста абрека: У Росії кінний вершник влаштував дику бійню в нічному клубі (відео)

30 листопада чоловік із пістолета розстріляв відвідувачів нічного клубу в Черкеську (Карачаєво-Черкеська Республіка, РФ), повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Baza. Стрілянина трапилася у нічному клубі "Marakesh".

Як розповідають очевидці, молодику сподобалася офіціантка і він почав до залицятися. На що отримав зауваження від чоловіка молодиці, який працював у цьому ж закладі барменом. Відвідувач пригрозив фізичною розправою і пообіцяв повернутися для помсти.

Через годину приїхав до нічного клубу на білому коні та зі зброєю. Зайшов усередину і з травматичного пістолету розстріляв компанію, яка сиділа за столом. Один з присутніх не розгубився і оголив власний ствол, можливо вогнепальний, що змусило хулігана різко шукати двері на вихід.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає