Хіти тижня. Попадається не вперше: У Дніпрі до стовпа прив’язали збоченця, який мастурбував при дітях (фото)

29-річного чоловіка доставили до райвідділу поліції.

27 липня у Дніпрі чоловіка, який мастурбував при дітях, перехожі примотали скотчем до стовпа, повідомляють Патріоти України.

У понеділок на вулиці Великій Дієвській перехожий помітив двох сильно переляканих дівчат. На питання про те, що сталося, одна з них розповіла, що кілька хвилин тому до них підійшов невідомий чоловік, оголив статевий орган і почав при них мастурбувати.

Дівчата пояснили, де бачили онаніста і через кілька хвилин його знайшли. Чоловік пручався і заперечував причетність до злочину. Поки на місце інциденту їхали поліцейські, небайдужі громадяни утримували збоченця силами, а потім прив’язали до стовпа, щоб він не втік.

29-річного чоловіка доставили до райвідділу поліції. З’ясувалося, що спочатку він здійснював дії сексуального характеру перед 10-річними дітьми, коли вони з батьками йшли до озера, але батьки прогнали онаніста. Тоді він підійшов до 13-річної дівчинки, яка розповіла про те, що сталося, перехожому.

Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставини події. За інформацією джерела, раніше збоченець уже був помічений за подібними діями щодо неповнолітніх.

Джерело: Інформатор

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...