Хіти тижня. Попереду бій росіянина з українським українофобом: Ковальов жорстким нокаутом захистив чемпіонський пояс і налаштований на зустріч з Гвоздиком (відео)

Ковальов успішно провів перший захист чемпіонського титулу після того, як на початку лютого нинішнього року, повернув собі пояс WBO.​

У суботу, 24 серпня, в Челябінську росіянин Сергій Ковальов (34 перемоги, 29 з них - нокаутом, 3 поразки, 1 нічия) захистив чемпіонський титул за версією WBO в напівважкій вазі в поєдинку з британцем Ентоні Ярдом (17 перемог, 16 з них - нокаутом, 1 поразка), передають Патріоти України.
Бій проходив фактично на батьківщині Ковальова, який народився в селищі Гірник, що є фактично передмістям Челябінська, тому не дивно, що зал Traktor Arena несамовито підтримував свого земляка з моменту виходу боксера на ринг і до фінального гонгу. В той же час не знавший раніше поразок Ярд відчував себе розслабленим і, складалося враження, отримував насолоду від подібної атмосфери в залі.
Втім, в самому бою Ентоні довелося несолодко. Більш досвідчений «Крашер» (прізвисько Ковальова. - ред.) заволодів ініціативою з перших хвилин і методично почав підбирати ключики до захисту суперника. Але у восьмому раунді британець несподівано перехопив ініціативу і серією ударів ледь не відправив на настил рингу Ковальова - від подібної перспективи росіянина врятував лише гонг.
Невеликий перепочинок дозволила 36-річному росіянину віддихатися і продовжити бій. А в 11-му раунді «Крашер» завдав нищівного удару з лівої, після якого Ярд впав і більше не зміг піднятися.

У підсумку, Ковальов успішно провів перший захист чемпіонського титулу після того, як на початку лютого нинішнього року, повернув собі пояс WBO.

До слова, перед зустріччю з Ярдом російський боксер відповів на питання, скільки боїв ще планує провести на професійному рингу (як-не-як, Сергію вже 36 років. - рвт.), А також кого бачить своїм наступним суперником. «Що бачу конкретно я, так це ще п'ять поєдинків і статус абсолютного чемпіона світу. І, звичайно ж, я хочу бої проти переможця зустрічі Гвоздик - Бетербієв, Бівола, Альвареса», - зазначив Ковальов.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...