Хіти тижня. "Поплутав береги. Смердить г****м": "Слуга народу" вступився за російські серіали і розізлив мережу

Народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар заявив, що звернеться до поліції із заявою на волонтерок, які попросили водія маршрутки "Луцьк-Київ" вимкнути російський серіал. Про це нардеп написав у Facebook, передають Патріоти України.

Брагар заявив про "культурну нетерпимість" та що його "як народного депутата, стурбувала ця новина, особливо стан, у якому зараз перебуває водій автобуса". Також представник владної фракції заявив, що "заклики типу "російська мова не повинна звучати в Україні" – неприйнятні". "Тому я найближчим часом звернуся із заявою в ГУ Нацполіції України. Закон є одним для всіх, незалежно від того, є ти патріотом чи ватником", - написав Брагар.

На заяву "слуги" відповіла одна з дівчат, волонерка Ярина Чорногуз. "У мене немає сили коментувати цей маразм, мені просто цікаво, доїду я в свою ротацію чи ні. Чи замість неї поїду під арешт. Чи це вже буденна практика для військових добровольців у нашій країні, я так розумію? І чи дадуть мені різні ньюзвани, зелені слуги, боти можливість нарешті трохи відійти від цього інформаційного шуму", – написала вона.

Яна Чорногуз зауважила, що комбатка її батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич, як народний депутат, вже готує відповідне звернення. Заява нардепа викликала бурю обговорення у мережі.

На бік волонтерок стали український військовий Олександр Грамарчук і адвокат Євгенія Закревська. "Нам такі слуги не потрібні! Як твій господар, я тебе звільняю! Їдь запорєбрік!", "Серіал на вимогу повинні вимкнути!" – написали вони.

Інші користувачі приєдналися до дискусії, залишивши сотні незадоволених коментарів: "Ти слуга якого народу?", "Яка ганьба – таке писати!", "Боже, від цих людей залежить якість нашого життя!", "Це бридко!", "Яка трагедія, що ви прийшли до влади!", "Це в Трускавці навчили?", "Сором і ганьба", "Ви гальмо, а не депутат!", "Антинародний депутат!", "Смердить гів*ом!".

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...