Хіти тижня. Попри поради МЗС: Разумков поїхав у заражену коронавірусом країну

Швейцарія на цей час входить у першу десятку країн, де коронавірус швидко поширюється.

Дмитро Разумков поїхав з офіційним візитом у Швейцарію, яка знаходиться в топ-10 країн, заражених коронавірусом. Деталі офіційного візиту голови Верховної Ради України повідомили в прес-службі українського парламенту, передають Патріоти України.

Дмитро Разумков проведе зустрічі з президентом Швейцарії Симонеттою Соммаругой, а також з головою Національної ради Ізабель Море і головою Ради кантонів Хансом Штеклі.

Варто зазначити, що Швейцарія на цей час входить у першу десятку країн, де коронавірус швидко поширюється. З урахуванням кількості населення цієї країни, кількість заражених вже наблизилося до 330 осіб. За останні дні зареєстровано два летальні випадки від коронавірусу.

Міністерство закордонних справ закликало жителів України утриматися від поїздок до країн, де коронавірус швидко поширюється і має велику кількість заражених і загиблих. "У зв'язку зі стрімким поширенням у світі захворювання, викликаного новим різновидом коронавірусу COVID-19, Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до країни або окремі території країн, найбільш уражених вірусом", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Також у МЗС нагадали українцям про те, що, перебуваючи в уражених країнах, потрібно проявляти обережність дотримуватися всіх правил безпеки.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...