Хіти тижня. Популярна українська телеведуча стала обличчям модного німецького глянцю (фото)

Популярна телеведуча на каналі 1+1 і блогерка-інфлюенсерка Соломія Вітвіцька приміряла вінтажну сукню трендового смарагдового кольору довжини міді з квітковим принтом. За рахунок широкого вшитого поясу вона вдало підкреслює фігуру ведучої "пісочний годинник". Сукня додає пікантності привабливий верх з V-подібним вирізом і рукава з романтичними згинами вздовж окатів. Ретро стиль — натхнення весняної колекції журналу Burda, інформують Патріоти України.

На обкладинці Соломія сяє своєю фірмовою усмішкою і заряджає позитивною енергією. В інтерв’ю для модного глянцю Соля розповіла про особливості свого гардеробу — у шафі ведучої складно знайти штани чи піджак трендового чоловічого крою, а серед основних кольорів переважають темно-синій, червоний і відтінки молочного. Телеведуча справжня амбасадорка суконь — всесезонно у буденному житті та денних ефірах новин ТСН Соломію можна побачити у красивих вбраннях від українських виробників. За луками ведучої спостерігають більше 200 тисяч українців у її Instagram (@solomiyavitvitska). Зокрема, мама Соломії, Світлана Вітвіцька, уважно слідкує онлайн аби її донька одягалась красиво і різноманітно. Якщо Соля часто публікує фото чи відео в одному і тому ж луці — пані Вітвіцька обов’язково скаже, що пора змінити образ. А ось ретро сукня від Burda, яку вдягнула донька, мамі Світлані сподобалась. Соломія запевняє — обов’язково ще вдягатиме цю сукню на весняні прогулянки з подружками або на роботу.

"Практично весь одяг в моєму гардеробі від українських брендів, зокрема: Vovk, SHAKO, LUDMILA FASHION. Із задоволенням підтримую національних виробників. Тим більше, якість цих брендів приємно вражає. Обожнюю українських дизайнерів, особисто товаришую з Оленою Даць, Анастасією Івановою, Оленою Бурбою — вона ексклюзивно виготовляє для мене ефірні сукні", — прокоментувала Соломія Вітвіцька.

Та вже у квітні стартує новий проєкт "Вражаючі історії ТСН" і стилісти каналу створили для неї нехарактерний образ — замість улюблених стриманих ефірних суконь, Соломія одягне елегантні сорочки та брюки. Цю весну ведуча зустрічає у новому статусі — вона вільна жінка, натхненна і щаслива. Щиро вірить у кохання, і в те, що обов’язково зустріне свою людину.

Вітвіцька розповіла, що журнал Burda для неї знаковий — ще у дитинстві її мама та бабуся брали звідти викрійки супермодних речей, переймали цікаві дизайнерські ідеї і обмінювалися журналом з подругами.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...