Хіти тижня. Популярний мобільний оператор підвищує тарифи на 20%

Як зазначають у компанії, тарифні плани для найбільш чутливих груп населення залишаться без змін.

З 15 травня оператор мобільного зв’язку Vodafone підніме вартість частини своїх тарифів на 20%. Про це інформує прес-служба компанії, передають Патріоти України.

Як повідомили в Vodafone, зміни викликані сукупністю кількох факторів:

  • З моменту запуску тарифів зросло споживання і збільшилося навантаження на мережу, відповідно зростають витрати на підтримку інфраструктури та розширення ємності, як у великих містах, так і в невеликих населених пунктах.
  • Триває активне будівництво нової інфраструктури, щоб забезпечити покриття швидкісного інтернету там, де його раніше не було. На сьогоднішній день якнайшвидше забезпечення в Україні повсюдного доступу до інтернету і цифрових сервісів – один з пріоритетів компанії.
  • Практично відсутні доходи від роумінгу, які раніше складали значну частину інвестицій в мережу.

Так, з 15 травня 2020 зміняться умови тарифних лінійок RED Extra (XS, XS-2, S, M, L) RED (XS+, S, M, L), Unlim 3G, 3G+, з 27 травня – змінюються умови лінійок Vodafone SuperNet (Start, Pro, Pro-1, Unlim), Super Net Turbo 2019 і Joice. В середньому вартість цих тарифів зміниться на 20%.

При цьому, як зазначили в Vodafone, тарифні плани для найбільш чутливих груп населення залишаться без змін.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...