Хіти тижня. Популярний український актор вдруге стане батьком (фото)

Щасливі батьки не приховують стать дитини і називають його ім'я.

Відомий актор і гуморист Єгор Крутоголов, який відзначив мереживну весілля з дружиною Катериною, вдруге стане батьком, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

Подружжя знайомі з юності, 13 років щасливо живуть у шлюбі і виховують 9-річного сина Леву - чемпіона України з картингу серед юніорів.

Єгор з Катею давно мріяли про другу дитину. «Ми з Катею чекали на цю подію років 5-6! А в грудні поїхали до Таїланду, і ... Напевно, відбувся якийсь емоційний підйом, організм сказав: "Вау, дякую!" - і все вийшло», - зізнався художній керівник «Дизель Студіо».

Він розповів, що дружина відчуває себе добре. У неї був спочатку токсикоз, який дуже швидко пройшов. «Я питаю: «Ну, може, оселедця тобі? Може, ще чогось? Так поганяй ти мужика свого, що ж це за вагітність така ?!» - сміється Єгор.

Щасливі батьки не приховують стать дитини і називають його ім'я. «У нас з Катею буде пацан на ім'я Макс! Це тристороння угода: Лев запропонував, я підтвердив, мама не заперечувала», - каже Єгор.

Пара з нетерпінням чекає появи малюка і вже підготували для нього машинки, ліжечка, гоночний симулятор ... Дев'ять років тому, коли народився їх перший син Лев, пара не вдавалася до допомоги нянь. Цього разу батьки також планують справлятися самостійно.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...