Хіти тижня. Поради автомобілісту: ТОП-5 моделей, які можна купувати з великим пробігом

Для цих моделей пробіг 300-400 тисяч кілометрів є буденністю, оскільки запас надійності у них набагато вище.

При належному обслуговуванні будь-яку машину з представленого нижче списку можна передавати у спадок в якості сімейної реліквії, передають Патріоти України з посиланням на Avtodream.

Найкраще зарекомендували себе версії Mercedes W124 з бензиновими двигунами об'ємом 1,8 і 2,0 літра. Відмінна якість збірки і проста надійна конструкція дозволяють дуже довго підтримувати автомобіль на ходу, поки кузов витримує корозійні процеси.

Культовий 124-ий Toyota Camry 30 до цих пір масово зустрічається на дорогах. Пробіг даного автомобіля нерідко перевищує 1 мільйон кілометрів, зберігаючи при цьому ремонтопридатність.

Четверте покоління японського седана Audi 100 C4 відрізняється надійністю. Цілком реально знайти «живий» екземпляр з пробігом понад 200 тисяч кілометрів. Вдала підвіска з високим рівнем комфорту забезпечує переміщенням по нашим дорогам.

Оцинкований кузов Nissan Maxima A32 стійко протистоїть іржі. Крім того, фахівці відзначають високий запас надійності у мотора і трансмісії. При належному догляді автомобіль може прослужити дуже довго, пройшовши навіть понад 400 тисяч кілометрів.

Феноменальна надійність седана дозволяє говорити про рекордні показники пробігу. Особливо хвалять версії з 3,0-літровими бензомотором. При цьому без різниці механічна або автоматична трансмісія, так як вони однаково гарні.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...